top of page
Поиск

Elevii unui Liceului din Chișinău au dezvoltat un prototip 3D a unui elevator pentru bicicliști

Un grup de elevi din cadrul Liceului Privat “Da Vinci” din Chișinău au realizat un prototip 3D de elevator stradal pentru bicicliști, ca parte a proiectului lor pentru competiția FIRST LEGO League.



„Echipa noastră a identificat o problemă urbană legată de ciclism și a venit cu o posibilă soluție. În laboratorul școlii, echipa noastră a reușit să creeze și un prim prototip folosind materiale printate la 3D printer. La această etapă, vrem să ne consultăm cu membrii comunității și să colectăm sugestii, comentarii din partea societății civile, a comunității de biciclete din Chișinău și a autorităților locale. După ce colectăm opinii, vom îmbunătăți prototipul nostru ”, au spus membrii echipei Ubiquity.



FIRST LEGO League (FLL) este o competiție științifică și tehnică pentru copii și adolescenți cu vârste între 9 și 16 ani.


În cadrul competiției, echipele proiectează, construiesc, programează și testează roboți autonomi. Competiția este concepută pentru a stimula învăța elevii să genereze soluții inovative care răspund la problemele societății și ale comunității lor.

3 просмотра0 комментариев
bottom of page