top of page
Поиск

Federatia de ciclism cauta secretar general

Vineri, 20 septembrie, pe pagina oficiala pe facebook al Federației de Ciclism a apărut un mesaj potrivit căruia Federația anunța un concurs pentru funcția de „secretar general”, care se ocupa cu corespondența Federației, colaborarea cu partenerii, școlile și antreprenori.

"Noi anuntam deschiderea concursului pentru postul de lucru “Secretar General ai Federatiei de Ciclism ai Republicii Moldova”, postul dat prevede un salariu bine platit!

Cerinte catre un candidat perfect sunt urmatoarele: Cunostinte din domeniul sportului; Pasiune fata de Ciclism; Persoana trebuie sa fie sirguincioasa cu ambitii mari; Cunostinte de limbi straine constituie un avantaj mare; Va trebui duce evidenta corespondentei federatiei; Colaborarea cu partenerii nationali si internationali, scoli, antrenori, echipe si atleti; Cunoasterea buna a PC (excel; word; adobe); Persoana trebuie sa fie comunicabila si amabila; Sercretar General ai Federatiei este la rindul sau un Ambasador si va reprezenta Federatia de Ciclism pe teritoriul R.Moldova si peste hotare; Ambilitati organisationale; Si dorinta de a imbunatati, de a dezvolta situatia Ciclismului in R. Moldova.

Daca sunteti interesati de aceasta pozitie, rog sa nu ezitati sa ne scrieti in privat!

Succes la toti si va multumesc pentru atentie!", - a scris Presedinte Federatiei de Ciclism R.M. Sorin Igor.


2 просмотра0 комментариев
bottom of page